ISABELLA, LAAT JE BETOVERENMargriet aan het werk

Dagdromen, fantaseren, genieten van nostalgie.. dat is waar IsaBella zo van houdt. De kleurrijke illustraties van IsaBella zijn veelal geïnspireerd door sprookjesboeken van vroeger, oude architectuur, de weelderige natuur en folklorische patronen. De stijl is te omschrijven als lieflijk, verfijnd en kleurrijk met een decoratieve twist. Met een hang naar nostalgie, maar toch helemaal van nu..

IsaBella is het label van illustrator Margriet van der Berg. Zij tekent alle illustraties zelf, met aquarel, acrylverf, oliepastels, potlood en pen. Vervolgens worden de illustraties gedigitaliseerd en waar nodig bewerkt. ‘Het handschrift moet zichtbaar blijven, zodat je het gevoel krijgt alsof de illustratie zojuist voor je getekend is.’

De illustraties worden gedrukt als postkaart, maar ook in groter formaat als A5, A4 of A3 art print. IsaBella is graag lief voor de natuur. De postkaarten zijn daarom gedrukt op 300 grams biotop papier dat gemaakt is van afvalhout en 100% chloorvrij is gebleekt.

IsaBella doet ook werk in opdracht. Voor meer informatie kan je contact opnemen met label.isabella@gmail.com

Wil je graag zelf eens aan de slag met illustreren in IsaBella-stijl? Dat kan! IsaBella organiseert regelmatig workshops. Meestal in Amersfoort. Maar voor een groep vanaf 6 deelnemers kan het ook op een andere locatie afgesproken worden.

┬ę 2015 - 2021 IsaBella-illustrations | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel